=}

Jag sitter här i min ensamhet och tänker.

Tänker på dej.

Jag vet egentligen inte varför.

Du bara finns där i mina tankar.

Ingen har sårat mej som du.

Men ingen har heller gjort mej lyckligare.

Var finns du nu, vad gör du?

Finns jag kvar någonstans hos Dej?

Minns du allt det fina vi hade?

Jag vet inte vad du betyder för mej längre.

Men jag tror att känslorna är varmare än vad jag vill.

Jag vill inte älska Dej.

Jag vill inte bli sårad igen.

Ändå undrar jag var du finns och vad du tänker på...


...

Uppdatering:

Hade så mkt jag tänkte printa ner tidigare, men vad det nu än var så har jag totalt glömt bort det nu. Det har dessutom gått ett X antal timmar sen jag skrev, tror jag!

Sedan sist jag skrev så har jag hunnit dona lite, bl.a. fixat ett hyllplan, slipat å donat med det så att det bara är till att måla det sen, måste dock köpa färg först! Vit lackfärg, det blir nog bra!
Ska även fixa två byråar, en till mig själv och en till Tildis. Vet dock inte vilken färg jag ska måla hennes byrå. Någon som har förslag?
Ska även inhandla nya knoppar till dom båda byråarna. Det blir nog bra till slut. Jag kallar det: terapiarbetet=) skämt å sido!
Har även varit ute på en liten promenix med I, riktigt skönt faktiskt! Men det märks att man inte har nån kondis alltså! Men det ska det bli ändring på! Det vill jag lova!
När vi gick mötte vi på en "kompis" och jag frågade han om han också var ut i lördags och då visade det sig att Han till och med hade Hejat på mig där på folkan... Va drack jag egentligen?!? Fattas bara att det nu ska komma fram att jag gjorde nå riktigt dumt den kvällen, jag verkar ju inte direkt ha nå minne av allt som skedde under kvällen, vilket jag då trodde! Om jag nu inte har gjort nå dumt så vet jag andra som har gjort det, typiskt!!!

Nu ska ja sova!

Som vanligt är man totalt orkeslös! Har dock bara mig själv att skylla det på, men ialla fall!

Grannen eldar gräs och det luktar så himla gott! *sniff*.

Satt nyligen och läste igenom det som jag skrev förra gången, om det som hade hänt... En del stavfel och fel tidpunkter... hmm!
Hittade på mitt Taxi kvitto idag och det visade sig att vi åkte 04:50 och var hemma 05:00...
149:- för 10 min i en Taxi, dyrt!!!

Träffade på en viss person igår sen efterfesten och den personen frågade om jag hade haft roligt?!?
Hur jag än vrider och vänder på det som mår jag fortfarande dåligt över vart Vi gick! Men jag måste väl försöka inse att jag hade roligt I ALLA FALL!
C
berättade för mig igår att jag och ... hade "hållt på" även utanför folkan... Jag vet ju vad som skedde på morgonkvisten, men det finns absolut inget minne av det som skedde utanför folkan! Jag som trodde att jag hade kommit ihåg allt vad som skedde under den kvällen, men tydligen inte!
Men va gör väl det egentligen?!? Jag är ju bara människa trots allt!

Vänta...

den är väldigt fin... får en att tänka...

Dags för mig att börja se ljuset i tunneln!

Jag hade roligt och de är huvudsaken!

Igår kväll var jag som sagt var ut, jag var ut med I och E först. Satt hemma hos I och drack lite och spelade Ölspelet! Så roligt som jag hade där igår har inte jag haft på jätte jätte länge!
Sedan bar det av till I's en bror, men där vart vi inte länge! Sedan gick vi till det "bästa" stället, Folkan! Där var det folk vill jag lova, fick stå i kö ett tag för att komma in, men det gjorde inte alls så mkt, huvudsaken var att vi kom in!
Att erkänna att man var riktigt full gör man nog inte varje dag, men det gör jag nu! För så jävla full som jag var igår kväll, så full har jag aldrig varit, inte vad jag vet i alla fall!
Dansade bort I och E som vanligt =), hittade på C så ja hoppade å studsade me henne istället, fy fan va roligt ja hade alltså! Önskar att de kunde vara så jämnt när man går ut! Men man gör ju festen så som man vill ha den, så är det ju bara!
Va hände sedan då?!? Man gick ut och snackade med att folk! Sen slog kl 2 och då var det över! Stod och hade ågren över en sak som ja vela säga till en person, men inte vågade jag det heller! =(
Träffade öven på M.. Varför går det bra att heja/prata på fyllan men inte nyktert?!? När ... är nykter går det bara bra att säga Hej och inge mer! Synd!
Efter allt som skett inne på folkan vela inte jag gå hem heller. Så det slutade med att jag mer eller mindre tvingade med mig C på en efterfest! Jag prövade Singstar med C och vi sjöng Eloise... Hur det gick, det har jag absolut ingen aning om, fattar inte riktigt det där! *Förlåt C, ja skäms så hemskt över att ja tvingade med mig dig! Men ja är så glad över att ja drog med dig, för jag har verkligen haft så trevligt på evigheter och detta har jag verkligen behövat!*
Lovade C gratis taxi hem om hon följde med! Jag höll mina löften, eller hur C? =)
Kom i alla fall hem runt 04:50, tog en 20 mins promenad med doggen, härligt!  Inte många själar ute den tiden, hade kunnat gått mkt längre, men fötterna höll inte med om det! Höll mig vaken till 06:00, sen tyckte ja väl att ja kanske borde sova lite! Gjort det nu och mår som om en prima, nästan!

Tack alla som ja trökade ut och hade så jävla roligt med igår!
Dock hade jag gärna kunnat vara utan VISSA delare!


M, snacka om en jäkel på Singstar: The Winner Takes It All, yeah! =)
       
Ps. Tvinga aldrig en människa till att göra något som den andra inte vill! Ds
See ya!

New day, new time!

Today I have been and made of money ... But it was only positive, you have to have food! Also bought "drink" until tomorrow evening, Bacardi, mums! I think I will have a great night tomorrow! I will also help me with my hair! Yes!
I think it will be neat, sitting right now with a coloring of my hair!
If we return to yesterday how it was then that day not be better! I do not feel at all well today!
Met M this morning, which was no good at all! I have a kind of repentance that I talked to her. But it did go not to avoid, sooner or later so she would learn about it!
Tonight, I will go and check on Hand Ball, it will be fun! Played hand ball in the past! Had I continued with the hand ball, perhaps I had not seen the like I do today!


See you!

Är den bäst eller är den BÄST?


There is always a sense of what is happening!

Yesterday, I had no anxiety that I had spoken to M, but today I have it! I feel so bad that I talked to her yesterday, why would I talk to her? Actually, I had no other choice for sooner or later they would need them to know it! I can not!
I feel like I should talk to "all" equally, but that is not the case, I have learned of my mistake! Maybe you did not believe, but it has me!
When I came back to the place where it was J and I asked her if M had spoken to her and that she had. But what she really said? I wish yesterday that I just had to talk properly with them. This should not feel wrong! But why do they do this? MJ said it was okay if I dither talk, but talk about what? What did she really? Right now, I would like/need to talk to A. But it takes a few days! This will not work!
You may think what you want about me but you should not be pushing me again! I will not go along with it even once!
In my dream, so I felt MJC private, but I will not! DAMN!

You can see that I'm shit poor in English, but knew to write in English. My remorse and anger displayed in a different way!
Now I gotta take me on the collar and make me ready to go away but I return, I promise!
If you read this, leave a footprint!

...


Jag fixade det...

Efter mycket om och men så har jag gjort det! Jag fixade något som ja trodde skulle bli jätte svårt och jobbigt! Men det gick som en dans på rosor och det tackar jag för!
Så ja säger bara Tack M för att Du lyssnade och förstod! Allt är verkligen inte sant som dom säger om andra, vilket man heller aldrig ska tro på!

Efter att jag har funderat här vad jag ska skriva så ska ja försöka ge mig ut på en promenad. Vart ja ska gå vet jag ännu inte. Hammarn hade ju varit perfekt, men vi får se! Väntar på besked om I vill följa med ut, men det dröjer lite =)

Eftersom att det är ja som skriver och ingen kollar så spelar det ju ingen roll vad man skriver, eller hur? Jag har ju inte som dom flesta andra typ 100 vänner på länklistan som kollar in en varje dag och tur är väl det eftersom att jag skriver som jag gör! Haha!
 
Vill Du veta en sak? På lördag ska jag ut och parta och det var verkligen inte igår och det behövs nu!

Nu drar jag mig sakta men säkert utåt på en promenad, måste göra vissa glada dessutom!
Men vi höres och synes!
See you!

Hittade en dikt som ja verkligen tycker passar in på en Kär och Väldigt god VÄN som jag önskar All lycka!
Du vet vem du är M!

En riktig vän är någon som bryr sig om och aldrig sviker.

En riktig vän är någon som man kan skratta och vara tyst tillsammans med.

En riktig vän är någon man kan lita på.

En riktig vän är någon som lyssnar och tröstar.

En riktig vän är någon som tycker om mig väldigt mycket och jag den.

En riktig vän är någon som alltid kommer att finnas i mitt hjärta.

En riktig vän är DU!


Den är sååå fin!


When all I say and done...

Har inte riktigt haft ork till att skriva här, men vad gör det!

Idag är det tisdag, tisdag hela dagen lång! Vad händer idag? Jag ska snart fara iväg och fixa matten, tack och lov så är det inte så lång tid kvar på den! Men konstigt nog så har matten gått väldigt bra, trots alla dessa motgångar som har varit inte enbart med matten!
Sen blir det till och vara med på datakunskapen och vad sker efter den då? Jo, hämta Fialotta på dagis. Sen ska vi fara till min mor, hon skulle bjuda på mat idag, tack för det!
Man kan ju alltid hopppas att Fialottas ena fröken är kvar när ja kommer upp, skulle verkligen behöva prata med henne. Usch! Jag vill inte, men jag måste! Nu får det vara

Går det inte...

att ändra textfärg? Någon som vet kanske? Snälla tala om det i så fall. Jag skulle vilja ha en som lyser upp liksom eller kanske vit!

kom på en sak...

känner mig en aning fjantig.. ser att ja har bilder med i varenda inlägg! Tjohoo!

Men inte detta ska ni se!

orklös...

Dagarna kommer och går lika fort iväg!

Jag har bestämt mig för vad som kommer att ske nästa termin... Japp!
Kommer inte att fortsätta på komvux utan de blir att söka jobb!
Målet var ändå att ja skulle höja betygen på matten, nk, svenskan å engelskan och de är precis vad jag har gjort!
Jag hoppas i alla fall att resultatet blir bättre på engelskan. Jag verkar ha en sån konstig lärare där, svarar typ aldrig å bara skriver att jag har gjort fel!
Fick tillbaka ett brev som vi skulle skriva, det stod att jag hade förstått meningen med det hela fel, men de vara bara det att mitt å J's brev såg nästan precis likadant ut och hon fick VG på det. Det var faktiskt så att hon fick se hur ja hade gjort och så ändrade hon bara ytterst lite på det! Vart riktigt arg när jag fick tillbaka det! That's life!

Vad är annars på G då?
Tildis är på dagis denna vecka medan vissa får vara hemma och ha påsklov, stackarn! Tyvärr så hade jag inget annat val än att låta henne vara där uppe! Jag är glad att hon har hamnat på den avd där hon är. Hon och 2 till fick byta avd efter sommarlovet förra året eftersom att dom var så pass mkt "äldre" än sina jämnåriga. Men nu har fler kommit från den avd så! Det var inte så att man inte gillade den avd, den var väldigt bra! Tack för de! Men hon trivs mer på denna avd bland, MJN och alla barnen. Det är så roligt på mornarna när vi åker upp och ja frågar henne vad hon ska göra på dagis idag, får alltid samma svar: Ska leka med Ida å Alex. :) Hon är sååå himla söt, min skatt!

Annars så ser veckan ut så här:
(Måndag: Påskfest hos mamma nere i lokalen. Hon vela att Tildis skulle vara Påskkärring, så det var hon!
Som tack för de fick hon ett påskägg av L, slantar av morfar, mamma (ja) och en farbror och tant, Tack tack!)
Tisdag: Ja gå å ta prover för min giftstruma, önskar att ja slapp den någongång! Plugga å plugga! Lånar ut bilen i 3 dagar! Tur att min bror kan ställa upp å skjutsa Tildis till dagis på morron!
Onsdag: Plugg plugg! Något annat inplanerat vet ja ej just nu!
SKÄRtorsdag: Plugg a la plugg... Utgång? Vet inte om ja ska gå ut eller ej! Ja är ju så himla f-kyld nu så ja vet inte. Ska även bort på fredag så! Jag får fundra vidare!
LÅNGfredag: Bilen börjar rulla runt 09:00 till Störvik för att lämna doggisen sen vidare ut mot E4:an och upp till S-hamn för att hämta moster sen vidare till Bollnäs för att gå på en ny affär som dom har öppnat! Det ska vara som Ullared fast lite dyrare!
Påskafton: Ingen aning om vad som skall ske! Åka å sätta ljus/blomma hos farmor å farfar i alla fall!
Påskdan: Åka till Dalarna å hämta hem min bror som varit där uppe ett tag nu! Även ta hem en cykel åt Tildis så att hon ej behöver cykla på den där lilla 3hjulingen!
Annandag påsk: ????????

Nu ropar boken på mig, så det är väl bäst att ja springer iväg och gör han lite sällskap i 5 sidor till!

Vi höres och kanske synes!

Glad Påsk på er alla!


Tänk va tiden går!

Kollade runt på lite bloggar igår, i brist på annat! Hittade då det här som kommer att komma lite längre ned på sidan.
Tyckte faktiskt att de var lite roligt att fylla i =)

Va händer ihelgen då?
Ja å Tildis blir hos mamma ihelgen och gör henne lite sällskap, ska passa på att ta de lite lugnt samtidigt.
På söndag ser det ut som om ja ska tvätta, har inte kollat om det finns tid, men ja hoppas att de finns det!
Det börjar bli ett berg av tvätten!

Här kommer i alla fall de ja pratade om:
Första graviditeten:

När fick du reda på att du var gravid? 18 jan -06 och precis 6 mån efter kom lilla prinsessan!
Blev det en chock?
Om! Hade inga symtom alls!
Hur gammal var du? 19, skylle fylla 20 om tio dagar.
Hade du mycket halsbränna? Väldigt mkt, mest på nätterna!
Spydde du mycket? Nej, ingenting!
Hade du mycket foglossning? Om, kunde knappt gå mot slutet!
Ditt sf mått som störst?  Kommer ej ihåg, men med tanke på att man gick upp 32kg så, vart man ju rätt så stor! 
Har du fått bristningar?
Ja, å inte nåra heller!
Trodde du att det var en pojke eller flicka? Efter att alla sa att de skulle bli en flicka så var ja helt säker på att de skulle bli en liten pojk!.
Vad hoppades du på? De spelade ingen roll, men hoppades på en flicka!
Gick du över tiden? Nej.
Födde du för tidigt? Nej, hon kom på nedsatt datum!
Hur var förlossningen? Hade ont, men sen tog de bara 19 min =o)
Blev du sydd? Jo, 3 stygn!
Dragen med sugklocka? Nej, hon gled ut utan problem!
Hur många var inne i förlossningsrummet? 3st, barnmorskan, uskan och en tysk läkar-stud.
Hade du någon nära med dig? Nej!
Vilket BB födde du på? Gävle Sjukhus.
Hur stor var bebisen? 51 cm och vägde 3768g.
Vad fick den heta? Aina Matilda Kristina
Var allting värt det? Ja. Men ja tänker inte vara med om ensamheten en gång till!


Har inte så mycket att skriva som vanligt! Men ja kommer väl tillbaka senare!


See you!